جوشکار ونک تهران

جوشکار ونک

جوشکار ونک جوشکار سیار ونک  جوشکاری ونک  آهنگری ونک آهنگر ونک  آهنگر سیار ونک

 

قدمت بالای این محله و وجود مراکز اداری مهم، باعث محبوبیت و شهرت آن شده است؛ به گونه‌ای که برای بسیاری از افراد که آشنایی کافی با این محله را ندارند، این سوال مطرح می‌شود که میدان ونک منطقه چند تهران است؟ محله ونک در شمال غرب تهران و منطقه 3 شهرداری قرار دارد. از ویژگی‌های بارز محله ونک وجود دو بافت مسکونی و تجاری در کنار یکدیگر است.

برای شناخت محله های ونک باید این نکته را در نظر داشته باشید که میدان ونک با محله ونک متفاوت است. میدان ونک از شمال به نیایش، از جنوب به همت، از سمت شرق به خیابان آفریقا و جهان کودک و از غرب به بزرگراه کردستان متصل می‌شود؛ اما محله ونک به بزرگراه‌های شهید همت، چمران، هاشمی رفسنجانی و خیابان شیخ بهائی محدود می‌شود. بافت امروزی محله ونک به دو قسمت جدید و قدیم تقسیم می‌شود که بخش قدیمی آن به ده ونک معروف است و در قسمت غربی ونک قرار دارد. بخش جدید ونک که بافت مدرنی دارد در مرکز این محله قرار گرفته و جزو بهترین منطقه ونک تهران به شمار می‌آید.

 

خیابان‌های مهم اطراف میدان ونک

برای زندگی در این محله نیاز است با خیابان های ونک و محله های نزدیک ونک آشنا شوید. مراکز اداری و تجاری مهمی که در میدان ونک قرار دارد باعث شده خیابان‌هایی که در اطراف این میدان قرار دارند به خیابان‌های اصلی ونک تبدیل شوند. برای مثال خیابان‌های ملاصدرا، ولیعصر و شیخ بهایی از مهم‌ترین خیابان های ونک هستند؛ فاصله میدان ونک تا میدان ولیعصر بسیار کم است و شما می‌توانید با استفاده از اتوبوس‌های BRT در این محدوده تردد کنید.

 

بررسی امکانات رفاهی محله ونک

این محله مانند دیگر محله‌های تهران، امکانات رفاهی بسیاری دارد. از جمله مراکز درمانی این محله شامل:

  • بیمارستان بقیه‌الله‌الاعظم
  • هاشمی‌نژاد
  • محب مهر
  • بیمارستان تخصصی چشم
  • بیمارستان پارسیان
  • عرفان

مراکز خرید ونک

  • مرکز خرید ونک
  • آسمان
  • مجتمع آیینه
  • مرکز تجاری خورشید

امکان تفریحی

  • بوستان باغ ایرانی در خیابان شهید پیروزان
  • بوستان خوارزمی در شیخ بهایی شمالی
  • باشگاه پینت بال در میدان ونک
  • پل طبیعت
  • پارک آب و آتش

رستوران‌های لاکچری ونک

  • رستوران تاج محل
  • آیینه ونک
  • رستوران ترمه
  • رستوران ایتالیایی ریودو

در واقع برای جدا کردن دو قطعه باید آن را ببریم و یا بشکنیم. مهم ترین نوع اتصال دائم همین جوشکاری است. پس اگر قصد اتصال دو قطعه را به صورت سفت و محکم به هم دارید حتما نیاز است که جوشکاری انجام دهید. وظیفه جوشکار سیار نیز برقرای اتصال دائمی بین دو قطعه مشخص شده از جنس خاص است.

 

کاربردهای جوشکاری و وظایف جوشکار سیار: 1- اتصال 2- بازسازی عیب های قطعه ها 3- بازسازی قطعاتی که مستهلک و فرسوده شده اند 4- ایجاد مواضع خاص البته با ویژگی های مد نظر مخاطب(بادامک، سوپاپ دود، دریچه سدها و…)

فرایند های جوشکاری

عمل اتصال جوشکاری به طور کلی با دو مکانیزم اصلی انجام می شود:

جوشکاری ذوبی و فرایند آن:

جوش دادن در این روش با منبع حرارتی انجام می شود. این منبع حرارتی می تواند قوس الکتریکی، شعله، لیزر، اشعه و… باشد. جوشکار سیار هنگامی که منبع حرارتی را حذف کند در آن قسمت ذوب شده، عمل انجماد و در نهایت اتصال صورت می گیرد. به منظم شدن مولکول ها و اتم ها در کنار هم انجماد می گویند. به این صورت کشش و چسبندگی خاصی بین اتم ها ایجاد می شود. بر اساس خواص مکانیکی جوش، جهت گیری اتم ها متفاوت یا یکسان خواهد بود. نکته بسیار مهم در این فرایند اتصال محکم دو تکه به یکدیگر است. جوشکار سیار هر چه در بکارگیری روش پیشرفته تر تلاش کند؛ منطقه کوچکتری ذوب می شود در نتیجه اتصال سریعتری برقرار می شود.

جوشکاریترمیتنوعدیگریازجوشکاریذوبیمیباشد. در اتصال ریل های راه آهن اکثرا جوشکاران از این روش استفاده می کنند. اگر علاقه مند به شناسایی این فرایند هستید حتما فیلم های مربوط به آن را ببینید.

جوشکاری غیر ذوبی و فرایند مربوط به آن:

عملاتصالدرجوشکاریغیرذوبیتوسطجوشکارسیاربااستفادهازفشاردادنوعوضکردنشکلورتمیگیرد.البته باید بدانید که این روش مخصوص فلزاتی نرم چون مس، آلومینیوم و نقره است؛ به دلیل نرمی این فلزات اتصال در دمای عادی نیز انجام می شود. بدیهی است که فلزات دیگر مانند فولاد را نمی توان در دمای عادی به حالت بخصوصی تبدیل کرد؛ یا حداقل می توان گفت که به راحتی چنین چیزی ممکن نیست. اما اگر روش انتخابی غیر ذوبی باشد، معمولا قطعه فولاد را تا 400 یا 500 درجه سانتی گراد گرم می کنند و سپس عمل اتصال را انجام می دهند. از جمله قدیمی ترین روش های جوشکاری میتوان از جوشکاری فورجی، پتکه ای و آهنگری یاد کرد.جوشکار سیار امروزه از روش های نوین برای کار استفاده می کند.

 

 

تجهیزات جوشکار سیار:

دستگاه جوش:در فرایند جوشکاری که توسط جوشکار سیار انجام می شود از چهار نوع مولد استفاده می شود. این چهار نوع مولد مربوط به دستگاه جوشکاری هستند؛ از مولد های رکتیفایر،ترانسفورماتور،دیناموموتورجوش در این فرایند استفاده می شود. جریان این آمپر در محدوده ای بین 50 تا 300 آمپر قرار دارد. در برخی مواقع خاص و یا در مواقعی که الکترودها خیلی باریک هستند به دستگاهی زیر 50 آمپر نیاز داریم. توجه به سیکل تناوب که در کاتالوگ دستگاه است نیز نکته مهمی به شمار می رود.

ابزار و وسایل کمکی:وسایل کمکی برای جوشکار سیار اهمیت دارند. وسایلی مثل برس، ماسک، پیشبند، انبر، کابل، گیره و امثال این موارد. در واقع ماسک شیشه تاری است که در جهت جلوگیری از آسیب رسانی امواج مضر به چشم استفاده می شود. خوب است بدانید که درجه تاری ماسک با توجه به موقعیت و نوع آمپر تغییر می کند. این درجه تاری به صورت نمره بیان می گردد.

الکترود:به طور کلی الکترودها دارای دو بخش هستند. بخش اول پوشش است که معمولا از مواد سرامیکی تشکیل شده است و بخش دوم هسته است که اغلب فلزی است. این الکترود ها که جوشکار سیار از آن ها استفاده می کند بر اساس نوع پوشش به چند دسته تقسیم می شوند. این تقسیم بندی شامل اکترودهای روتیل قلیایی، اسیدی، روتیلی، سلولزی و قلیایی می شود.

, , , , , ,

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button