جوشکار تهران سر

جوشکار تهرانسر

جوشکار تهرانسر جوشکار سیار تهرانسر  جوشکاری تهرانسر آهنگری تهرانسر آهنگر تهرانسر آهنگر سیار تهرانسر

تهرانسر نام محله‌ای در غرب تهران است که از شمال به بزرگراه شهید لشکری و محله شهرک آزادی و از جنوب به بزرگراه فتح و از شرق به فرودگاه مهرآباد و محله شهرک آسمان و از غرب به بزرگراه آیت الله مهدوی کنی و محله شهرک استقلال و شهرک دریا محدود شده‌است. محله تهرانسر قبلا در محدوده ی منطقه 9 شهرداری تهران بود ولی از سال 1383 خورشیدی به بعد و در حال حاضر در منطقه ۲۱ شهرداری تهران واقع است.

تاریخچه

در گذشته به‌ خصوص در دوران سلطنت سلسله قاجار محدوده ی تهرانسر کنونی و نواحی اطراف آن جزو شکارگاه‌های سلطنتی محسوب می‌شده‌است. همچنین وجود چشمه‌ای در اطراف اتوبان آزادگان (بزرگراه مهدوی کنی) در نزدیکی شهرک فاطمة الزهرا کنونی باعث مهم‌تر شدن این منطقه بوده‌است. در اوایل قرن سیزدهم و در زمان سلطنت احمد شاه قاجار شخصی بنام خلیل معنوی خواستار خرید چشمه می‌شود و با پرس و جو متوجه می‌شود که این چشمه به شخصی به نام فرمانفرما از نوادگان ناصرالدین شاه تعلق دارد، خلیل معنوی با پرداخت مبلغ حدود ۱۳ هزار تومان آن چشمه را از او خریده و با ساخت خانه‌هایی در اطراف آن و ساکن کردن چندین خانواده از اهالی همدان و تویسرکان در آنجا، آن ناحیه را تبدیل به روستایی به نام سلیمان خانه می‌کند. او با پرداخت حقوق به ساکنان روستا از آن‌ها می‌خواهد که بر روی زمین‌های اطراف کشاورزی کنند و با این کار خود را مالک تمام نواحی اطراف آن چشمه می‌کند.

لازم به ذکر است در داخل سند های قدیمی (منقوله دار) املاک تهرانسر جمله ی : ” از اراضی سلیمان خانه ” نوشته شده است.

بعد از مدتی در حدود سال ۱۳۳۱ هجری خورشیدی شرکت تعاونی کارمندان شرکت نفت برای ساخت منازل مسکونی برای کارکنان این شرکت، این ناحیه را انتخاب کرده و بعد از مذاکره با معنوی حدود یک میلیون مترمربع از زمین‌ها را خریداری و شروع به ساخت و ساز می‌نماید و نام این محدوده را تهرانسر می‌گذارد. و در آن تعدادی خانه های ویلایی (باغ ویلا) با متراژ حدود 500-600 متری و تعداد 25 باب مغازه احداث می کند.

خیابان اصلی تهرانسر (بلوار تهرانسر فعلی) در دهه ی 40 و 50 خورشیدی در قسمت شمالی از سمت جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) دارای نگهبانی و گیت ورودی بوده است.

در سال 1346 خورشیدی یک مدرسه در تهرانسر در خیابان اصلی (بلوار تهرانسر فعلی) ما بین خیابان بیستم (غریبان فعلی) و خیابان بیست و دوم (اسدی فعلی) احداث و تاسیس می شود که هم اکنون نام آن : مدرسه دخترانه هاجر است.

در حدود سال 1349 خورشیدی بعد از محله ی 13 آبان و نازی آباد ، محدوده ی اصلی تهرانسر {{به دلیل سكونت مدیران ارشد وزارت نفت در آن}} لوله کشی گاز شد و گاز دار شد.

و همچنین در سال 1352 خورشیدی در خیابان باشگاه نفت (شهید محمود خسرو پرویز فعلی) یک ورزشگاه با نام ” استادیوم ورزشی دکتر اقبال” احداث و در روز جمعه 25 آبان ماه 1352 خورشیدی توسط مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران یعنی خود دکتر منوچهر اقبال افتتاح می شود و هم اکنون نام آن ” باشگاه ورزشی کارکنان صنعت نفت (تهرانسر) است.

ضمنا در بلوار تهرانسر نبش خیابان هفدهم یک خانه ی ویلایی بزرگ خالی از سکنه وجود دارد که قدیمی های تهرانسر می گویند این خانه متعلق به دکتر منوچهر اقبال بوده است و خدا رو شکر فعلا موجود است و تخریب نشده است.

محله های تهرانسر :

– “”محله ی تهرانسر اصلی”” : که همان محله ای است که در دهه ی 30 خورشیدی توسط تعاونی کارکنان شرکت ملی نفت بنیان گذاری شد ، البته بعد ها تعدادی از هموطنان عرب زبان نیز در این محله سکونت پیدا کردند .”این محله از شمال به جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، از جنوب به خیابان سی ام (عاشوری فعلی) و خیابان بیست و نهم (ترابی فعلی) ، از غرب به خیابان باشگاه نفت (شهید محمود خسرو پرویز فعلی) و از شرق به خیابان نفت شمالی محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک مسکونی هواپیمایی کشوری”” در سال 1353 خورشیدی توسط وزارت جنگ به عنوان خانه های سازمانی به صورت بلوک های مسکونی 4 طبقه در هر طبقه 3 یا 4 واحد (مجموعا حدود 385 واحد مسکونی 88 الی 114 متری) بدون پارکینگ (دارای پارکینگ در محوطه) احداث شدند، این پروژه شامل 24 مجتمع مسکونی (بلوک) و یک مجتمع تجاری بود. این شهرک از 4 طرف محصور و محدود بود که سمت غربی و شرقی آن دیوار بتنی و سمت شمالی و جنوبی آن دیوار نصفه و نرده فلزی داشت و همچنین دو درب ورودی و نگهبانی در سمت شمال و جنوب قرار گرفته بود. ولی هرگز این آپارتمان ها تحویل کارکنان وزارت جنگ نشد و بعد از انقلاب توسط ستاد اجرایی فرمان امام توقیف و ضبط گردید و مدتی خالی از سکنه بودند و در اواسط دهه 60 خورشیدی به تعاونی مسکن کارکنان سازمان هواپیمایی کشوری واگذار شد و در اواخر دهه ی 60 خورشیدی کارکنان در آن ساکن شدند. “این محله از شمال به خیابان 35 متری (بلوار یاس فعلی) ، از جنوب به جاده قدیم کرج (بزرگراه حاج احمد متوسلیان فعلی) ، از غرب به دیوار زمین سازمان هواشناسی کشور و از شرق به خیابان فجر محدود می شود.” در حال حاضر مساحت کمی از این محله مربوط به شهرک هواپیمایی کشوری است که نام آن شهرک هواپیمایی یاس شده است و در دهه ی 90 خورشیدی آپارتمان های مسکن مهر ویژه تهران در این محدوده و در زمین های خالی مربوط به شهرک هواپیمایی کشوری احداث شدند.

– “”محله ی تهرانسر شرقی”” از سال 1360 خورشیدی و به بعد در زمین بایر و خالی پایین تهرانسر (قسمت جنوبی و جنوب شرقی بلوار اصلی) زمین ها توسط سازمان زمین شهری جهت ساخت خانه‌های به تعاونی مسکن شرکت های مختلف از جمله کارخانه‌های جنرال ، سایپا ، زامیاد ، ایران کاوه ، الیاف ، پارس خودرو ، زیمنس و ارج و… اعطا گردید و در در آنها خانه های ویلایی حدودا بین 140 تا 180 متری ساخته شد و به پرسنل واگذار شد. {{{برای مثال توسط تعاونی مسکن کارکنان شرکت زامیاد حدود 100 واحد خانه ویلایی 160 متری در 3 کوچه بنا نمود که نام کوچه ها در آن زمان تا چند سال پیش کوچه اول زامیاد و کوچه دوم زامیاد و کوچه سوم زامیاد بود و در حال حاضر نام آنها به کوچه شهید مقدسی (42) و کوچه چهل و چهارم و کوچه چهل و ششم تغییر یافته اند}}}. این محله شامل خیابان هایی از قبیل خیابان نفت جنوبی ، خیابان گلناز (پارک سه گوش) و خیابان فجر (پایین دره) میشود. “این محله از شمال به خیابان سی ام (عاشوری فعلی) و خیابان بیست و نهم (ترابی فعلی) ، از جنوب به خیابان 35 متری (بلوار یاس فعلی) و کوچه هشتاد و پنجم ، از غرب به بلوار مالک اشتر و دیوار شهرک هواپیمایی کشوری و از شرق به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) محدود می شود.” این محله در اوایل دهه ی 70 خورشیدی گازرسانی گردید.

– “”محله ی بنیاد”” نیز در دهه ی 60 خورشیدی توسط بنیاد مستضعفان بنا شد و خانه های آن در ابتدا به افراد تحت پوشش بنیاد واگذار شد و هنوز خیلی از آنها سند ندارند. این محله اکنون با نام تهرانسر غربی شناخته می شود و در محدوده جنوب غربی تهرانسر واقع شده و “این محله از شمال به بلوار نیلوفر غربی (شاهد غربی فعلی) ، از جنوب به خیابان 35 متری (بلوار یاس فعلی) ، از غرب به کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی) و از شرق به بلوار مالک اشتر محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک دریا”” در سال 1363 خورشیدی برای کارکنان نیروی دریایی ارتش شکل گرفت. “این محله در انتهای غربی بلوار یاس بنا شده و از شمال به خیابان 35 متری (بلوار یاس فعلی) ، از جنوب به جاده قدیم کرج (بزرگراه شهید احمد متوسلیان فعلی) ، از غرب به کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی) و از شرق به بلوار مروارید و دیوار زمین سازمان هواشناسی کشور محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک پاسداران”” در اوایل دهه ی 70 خورشیدی برای کارکنان نیروی انتظامی شکل گرفت. “این محله از شمال به بلوار لاله ، از جنوب به بلوار نیلوفر شرقی (شاهد شرقی فعلی) ، از غرب به خیابان نفت شمالی و از شرق به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک آسمان”” برای کارکنان نیروی هوایی ارتش شکل گرفته است. “این محله از شمال به محدوده ی فرودگاه مهرآباد ، از جنوب به جاده قدیم کرج (بزرگراه حاج احمد متوسلیان فعلی) ، از غرب به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) و مجتمع های مسکونی گلها و از شرق به محدوده ی فرودگاه مهرآباد محدود می شود.” نام جدید این شهرک به نام “شهرک شهید خلبان جدی اردبیلی” تغییر یافته است.

– “”محله ی مجتمع های مسکونی گلها”” برای کارکنان سازمان غله و ادرات گمرک و … شکل گرفته است. این مجتمع شامل 16 برج مسکونی میباشد.”این محله از شمال به محدوده فرودگاه مهرآباد ، از جنوب به شهرک آسمان و محدوده ی فرودگاه مهرآباد ، از غرب به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) و از شرق به شهرک آسمان محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک المهدی”” برای کارکنان سازمان های دولتی شکل گرفته است. در قالب آپارتمان های سه طبقه ساخته شده اند. این پروژه شامل 4 برج مسکونی میباشد. “این محله از شمال به محدوده ی فرودگاه مهرآباد ، از جنوب به محدوده ی فرودگاه مهرآباد ، از غرب به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) و از شرق به محدوده ی فرودگاه مهرآباد محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک کاظمیه”” در دهه ی 70 خورشیدی برای ساکنین سابق محله ی استخر (خیابان هلال احمر) شکل گرفت. “این محله از شمال به شهرک گلها ، از جنوب به محدوده ی فرودگاه مهرآباد ، از غرب به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) و از شرق به محدوده ی فرودگاه مهرآباد محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک بازرگانی”” برای کارکنان شرکت بازرگانی دولتی ایران شکل گرفته است. “این محله از شمال به سازمان نهضت سواد آموزی و جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، از جنوب به خیابان نهم ، از غرب به بلوار ششم و از شرق به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک گلها”” – “این محله از شمال به جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، از جنوب به شهرک کاظمیه ، از غرب به خیابان ارج (بلوار گلها فعلی) و از شرق به محدوده ی فرودگاه مهرآباد محدود می شود.”

– “”محله ی شهرک شهید هاشمی نژاد”” در دهه ی 90 خورشیدی برای کارکنان سپاه پاسداران احداث گردید. این پروژه شامل 18+4 برج مسکونی میباشد. “این محله از شمال به بوستان قباد و جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، از جنوب به کوچه دوم (جعفری فعلی) ، از غرب به خیابان قباد شمالی و از شرق به بلوار ششم و شهرک بازرگانی محدود می شود.”

– “”محله ی مسکن ویژه”” در بین سال 1392 تا 1396 خورشیدی توسط دولت در قالب طرح ملی مسکن مهر ویژه تهران احداث گردید. این پروژه شامل 231 بلوک (مجتمع) 6 طبقه 10 واحدی و در مجموع تعداد 2310 واحد 105 متری مسکونی دو خوابه با پارکینگ و همچنین 25 الی 30 باب مغازه میباشد. “این محله در هر دو طرف ادامه ی بلوار تهرانسر و از شمال به خیابان 35 متری (بلوار یاس فعلی) ، از جنوب به شهرک هواپیمایی یاس و جاده قدیم کرج (بزرگراه حاج احمد متوسلیان فعلی) ، از غرب به دیوار زمین سازمان هواشناسی کشور و از شرق به خیابان فجر محدود می شود.”

– “”محله ی ساختمانهای مسکونی شهرداری”” در دهه ی 90 خورشیدی توسط شهرداری منطقه 21 تهران احداث گردید. “این محله از شمال به جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، از جنوب به شهرداری منطقه 21 و خیابان یکم (راسخ مهر فعلی) ، از غرب به کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی) و از شرق به بلوار تهرانسر و فلکه ی تهرانسر (میدان کمال الملک فعلی) محدود می شود.” قبلا در این محدوده کارگاه یک شرکت تولید بتن مسقر بود.

وضعیت کنونی

جمعیت تهرانسر بیش از ۱۰۰ هزار نفر می‌باشد که به علت امکانات رفاهی و درمانی، دسترسی و … تهرانسر به یکی از محله‌های مهاجرپذیر مبدل گشته‌است و جمعیت آن رو به افزایش است.

تهرانسر به عنوان یکی از محله‌های تهران برای اجرای طرح مسکن ویژه تهران انتخاب شده‌است و عملیات احداث ۲۳۱۰ واحد مسکن ویژه در بلوار یاس ضلع جنوبی این منطقه ازسال ۱۳۹۱ آغازشده‌است و در حال حاضر تقریبا اکثر واحدهای مسکونی شهرک (از سال 1395 خورشیدی به بعد) در اختیار مالکین قرار گرفته و فاز دوم پروژه که مجموعه تفریحی و شهربازی و همچنین واحدهای تجاری و طرح انتقال بازار لاله زار را شامل می‌شود با سرعت خوبی در دست ساخت می‌باشد.

تهرانسر ، خانه برخی از کارکنان مهم و کارمندان و کارگران شرکت های تهران به مانند : شرکت نفت، ایران خودرو، سایپا، پارس خودرو، زامیاد، ارج، کرمان خودرو، شهاب خودرو، ایران کاوه، ایران تایر، گروه صنعتی مینو، داروگر، پارس الکتریک، جنرال، الیاف و داروپخش است.

انتقال مترو به تهرانسر

در تاریخ ۱۹ تیر ۱۳۹۷ خورشیدی پی بازدید شهردار تهران و رئیس شورای شهر از منطقه۲۱ طی گفتگو محسن هاشمی رئیس شورای شهر وقت تهران از رسیدن خط ۴ متروی تهران از ایستگاه متروی شهرک اکباتان به تهرانسر خبر داد.اما بعد از رونمایی از چهار خط جدید مترو مشخص شد که دو ایستگاه برای محله ی تهرانسر در خط ۱۱ مترو تهران در نظر گرفته شده. که از بلوار چوگان در منطقه۲۲ شروع و با عبور از منطقه ۲۱ و دو ایستگاه در تهرانسر وارد منطقه ۱۸ خواهد شد.

مساجد و ابنیه فرهنگی

  • مسجد جامع رسول اکرم (ص) – بلوار شاهد غربی ، نبش خیابان رجایی
  • مسجد صاحب الزمان – بلوار اصلی تهرانسر ، خیابان دوم (خیابان دمیرچیلو فعلی)
  • مسجد النبی – شهرک پاسداران ، خیابان طالبی
  • مسجد محسنی – بلوار یاس ، خیابان فجر
  • مسجد امام مهدی (عج) – بلوار یاس ، خیابان نفت جنوبی
  • مسجد الغدیر – شهرک دریا ، بلوار اروند رود
  • مسجد امام خمینی – شهرک هواپیمایی یاس
  • گلزار شهدای گمنام – واقع در بوستان گلریز (بوستان شهدای گمنام فعلی) در بلوار نیلوفر شرقی (بلوار شاهد شرقی فعلی)
  • اندیشه سرای ققنوس – تهرانسر شمالی

مراکز تفریحی

  • بوستان نرگس – بلوار اصلی تهرانسر ، میدان کمال الملک
  • بوستان گلناز (پارک سه گوش) – بلوار اصلی تهرانسر ، پایین تر از چهارراه صدف
  • بوستان گلریز (بوستان شهدای گمنام فعلی) – بلوار نیلوفر شرقی (بلوار شاهد شرقی فعلی)
  • بوستان قباد – جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، بعد از خیابان قباد
  • بوستان رئیسعلی دلواری – جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری فعلی) ، نرسیده به خیابان قباد
  • بوستان ریما – شهرک بازرگانی
  • بوستان لاله – تهرانسر غربی ، خیابان شهید رجایی
  • بوستان بهار- تهرانسر غربی ، بلوار یاس غربی
  • بوستان سپید – بلوار اصلی تهرانسر ، خیابان چهلم
  • بوستان ارغوانی – تهرانسر شرقی ، خیابان بنفشه شمالی
  • بوستان نیلوفر – بلوار نیلوفر غربی (بلوار شاهد غربی فعلی) ، نبش کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی)
  • بوستان سروناز – شهرک دریا ، نبش کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی)
  • بوستان گلها – بلوار گلها
  • بوستان گلهای بهاری – بلوار گلها
  • بوستان فجر (خیابان فجر)
  • بوستان بیدگل آتنا – بلوار یاس ، خیابان فجر
  • بوستان کوثر (شهید اصغرنیا) – بلوار یاس ، انتهای خیابان فجر
  • بوستان گل محمدی – بلوار یاس ، خیابان گل محمدی
  • بوستان حضرت زهرا (س) – بلوار یاس ، مسکن ویژه
  • بوستان مروارید – شهرک دریا ، خیابان مروارید
  • بوستان شهرک دریا – شهرک دریا ، بلوار اروند رود
  • بوستان شکیبا – شهرک دریا ، بلوار صدف
  • بوستان نگین – بلوار اصلی تهرانسر ، نبش خیابان چهلم
  • بوستان‌های مختلف کوچک
  • سینما ققنوس (هم‌اکنون تبدیل به کتابخانه شده)
  • آمفی تئاتر تهرانسر غربی (سرای یاس) – بلوار نیلوفر غربی (بلوار شاهد غربی فعلی) ، نبش کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی)
  • خانه اسباب بازی
  • شهربازی الماس – بلوار لاله ، بعد از تقاطع خیابان قباد
  • باشگاه ورزشی کارکنان صنعت نفت – خیابان باشگاه نفت (خسرو پرویز فعلی)
  • مجموعه ورزشی یاس – بلوار یاس ، خیابان نفت جنوبی ، خیابان چهل و نهم (خیابان شهید سبز پوری فعلی)
  • مجموعه ورزشی شهرک دریا – شهرک دریا ، بلوار اروند رود
  • مجموعه ورزشی فتح : خیابان قباد ، کوچه دوم شرقی (پشت پارک نرگس)
  • مجموعه ورزشی تفریحی هودین و هورام – بلوار گلها
  • مجموعه ورزشی انرژی مثبت : بلوار اصلی تهرانسر ، میدان کمال الملک
  • مجموعه ورزشی تهرانسر تی اس سی T.S.C – بلوار یاس ، خیابان گل محمدی
  • مجموعه ورزشی فیزیک نو – بلوار اصلی تهرانسر ، خیابان چهاردهم (شهید گیتی نما فعلی)
  • مجموعه فرهنگی ورزشی کوثر تهرانسر – شهرک پاسداران ، خیابان طالبی ، زیر زمین مسجد النبی (ص)
  • مجموعه ورزشی طلوع – بلوار یاس ، خیابان نفت جنوبی ، زیر زمین مسجد امام مهدی (عج)
  • مجموعه ورزشی عبدالله حداد – بلوار نیلوفر غربی (شاهد غربی فعلی) ، نبش خیابان رجایی ، زیر زمین مسجد جامع رسول اکرم (ص)
  • زمین چمن مصنوعی – بلوار گلها ، پایین بوستان گلها
  • زمین چمن مصنوعی – بلوار یاس ، خیابان گل محمدی
  • زمین فوتبال آبرسانی – بلوار نیلوفر غربی (بلوار شاهد غربی فعلی) ، نبش کمربندی آزادگان (بزرگراه آیت الله مهدوی کنی فعلی)
  • باشگاه والیبال صدف : خیابان قباد – کوچه فنی و حرفه ای امید (پشت پارک نرگس)
  • باشگاه اسکیت پیشران – بلوار اصلی تهرانسر ، میدان کمال الملک ، پارک نرگس
  • باشگاه پینت بال سورن
  • استخر شهید شجاعی – بلوار گلها
  • استخر گلها – بلوار گلها
  • استخر چهاردهم – بلوار اصلی تهرانسر ، خیابان چهاردهم (شهید گیتی نما فعلی)
  • استخر رحیمیان – بلوار اصلی تهرانسر ، ما بین خیابان نهم و یازدهم (شهید درودیان فعلی)
  • استخر استقلال تهران – شهرک استقلال ، بلوار دکتر عبیدی
  • استخر شهدای غواص – شهرک استقلال ، داخل شهرک فاطمه الزهرا (س)
  • سفره خانه سنتی شاخه طوبی (شبهای تهرانسر فعلی)
  • سفره خانه سنتی الماس (تعطیل)
  • سفره خانه سنتی هزاردستان – بلوارلاله
  • سفره خانه سنتی زعفران
  • سفره خانه فانوس – بلوار نیلوفر غربی (شاهد غربی فعلی)
  • فست فودها و رستوران‌های شبانه فعال

مراکز بهداشتی درمانی

  • بیمارستان صاحب کوثر (درحال تکمیل) – ابتدای بلوار لاله ، خیابان شهید جعفر طهماسبی فرد
  • درمانگاه خیریه قوامین – ابتدای بلوار لاله ، خیابان شهید جعفر طهماسبی فرد
  • درمانگاه شهید صنیع خانی – شهرک استقلال ، بلوار دکتر عبیدی
  • مرکز بهداشت کریم – تهرانسر غربی ، خیابان دستغیب
  • مرکز درمان سوء مصرف مواد تهرانسر (درمان اعتیاد)
  • مرکز معاینات رانندگان

مراکز مهم دولتی

  • ایستگاه ۱۰۴ آتش‌نشانی تهران
  • مرکز مخابرات شهید توکلی (خیابان قباد شمالی)
  • کلانتری ۱۵۰ تهرانسر
  • دفتر خدمات پستی (بلوار شاهد – خیابان شهید جعفر طهماسبی فرد)
  • کمیته امداد (خ اسدی)
  • اداره راهنمایی و رانندگی منطقه ۲۱ (انتهای بلوار یاس)
  • شهرداری منطقه ۲۱(میدان کمال الملک)

مراکز علمی

  • دانشکده فنی و حرفه‌ای سما (دانشگاه آزاد اسلامی)
  • دانشکده علوم سما (دانشگاه آزاد اسلامی)
  • دانشگاه علمی کاربردی پارس
  • مرکز آموزش علمی کاربردی پرسپولیس
  • مرکز آموزش علمی کاربردی مهرکام پارس : خیابان قباد – کوچه فنی و حرفه ای امید
  • مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر

مدارس تهرانسر

  • دبستان دخترانه هاجر 1 – تاسیس 1346 : بلوار تهرانسر – مابین خیابان اسدی (بیست و دوم) و خیابان غریبان (بیستم)
  • دبستان دخترانه هاجر : بلوار تهرانسر – خیابان غریبان (بیستم)
  • دبستان پسرانه محمد رسول الله (ص) – تاسیس 1364 : بلوار یاس – خیابان نفت جنوبی – کوچه پنجاه و سوم
  • دبستان پسرانه شهید دستغیب : بلوار یاس – خیابان نفت جنوبی – کوچه پنجاه و سوم
  • دبستان دخترانه تخصصی قرآنی امام حسن (ع) – تاسیس 1365 : بلوار یاس – مابین خیابان بنفشه و خیابان نفت جنوبی
  • دبستان پسرانه فارابی : خیابان قباد – کوچه دوم شرقی
  • دبستان پسرانه 22 بهمن : خیابان قباد – کوچه دوم شرقی
  • دبستان دخترنه آزادگان {قبلا : دبستان پسرانه آزادگان} : انتهای بلوار تهرانسر – داخل شهرک هواپیمایی یاس
  • دبستان پسرانه شهید رجایی : انتهای بلوار تهرانسر – داخل شهرک هواپیمایی یاس
  • دبستان پسرانه شهید دستغیب 1 : بلوار تهرانسر – خیابان عیوض لو (شانزدهم) – پلاک 60
  • دبستان پسرانه هفتم آذر : شهرک دریا – بلوار خزر
  • دبستان پسرانه امید انقلاب : شهرک استقلال – خیابان شهید بهشتی
  • دبستان دخترانه پروین اعتصامی 2 : شهرک دریا – بلوار خزر – نبش کوچه 11
  • دبستان پسرانه یاران انقلاب 1 : بلوار لاله – خیابان صالحی – خیابان جعفری
  • دبستان دخترانه هاجر 2 : بلوار لاله – خیابان صالحی – خیابان جعفری
  • دبستان دخترانه عصمت : بلوار شاهد – خیابان طهماسبی فرد – کوچه شهید کندی (27)
  • دبستان دخترانه میثاق 2 : بلوار یاس – خیابان رجایی – کوچه پندیار
  • مدرسه دخترانه شهید عطایی : بلوار شاهد – خیابان طهماسبی فرد – کوچه شهید کندی (27)
  • مدرسه دخترانه سیزده آبان : بلوار تهرانسر – خیابان اسدی (بیست و دوم)
  • مدرسه دخترانه شهید سرخیل : انتهای بلوار تهرانسر – داخل شهرک هواپیمایی یاس – خیابان پنجم
  • مدرسه دخترانه شهیدان اکبری : شهرک دریا – بلوار خزر – نبش کوچه 11
  • مدرسه دخترانه میثاق 1 : بلوار یاس – خیابان رجایی – کوچه پندیار
  • دبیرستان پسرانه فردوسی : بلوار گلها – انتهای کوچه شانزدهم
  • دبیرستان امام حسین (ع) {قبلا : مدرسه راهنمایی} – تاسیس 1366 : بلوار یاس – مابین خیابان بنفشه و خیابان نفت جنوبی
  • دبیرستان پسرانه ابن سینا : خیابان قباد – کوچه فنی و حرفه ای امید
  • دبیرستان پسرانه امام خمینی : خیابان قباد – کوچه فنی و حرفه ای امید
  • دبیرستان دخترانه فرزانگان : بلوار لاله – خیابان صالحی – خیابان جعفری
  • دبیرستان دخترانه طلوع فجر 1 : بلوار شاهد – خیابان طهماسبی فرد – کوچه شهید کندی (27)
  • دبیرستان دخترانه طلوع فجر 2 : بلوار یاس – خیابان رجایی – کوچه پندیار
  • دبیرستان دخترانه سیدالشهدا : شهرک استقلال – بلوار دکتر عبیدی – کوچه نرگس دوم
  • هنرستان فنی و حرفه ای پسرانه امید : خیابان قباد – کوچه فنی و حرفه ای امید
  • هنرستان کاردانش پسرانه شهدای پارس الکتریک : خیابان قباد – کوچه دوم شرقی
  • هنرستان کاردانش پسرانه مهندس جعفر علاقه مندان : خیابان قباد – کوچه فنی و حرفه ای امید
  • هنرستان کاردانش دخترانه برهان {قبلا : دبیرستان دخترانه ولایت} – تاسیس : 1375 : بلوار یاس – مابین خیابان بنفشه و خیابان نفت جنوبی
  • هنرستان فنی دخترانه شهید طاهریان {قبلا : مدرسه راهنمایی پسرانه} : بلوار یاس – بعد از تقاطع بلوار تهرانسر
  • مدرسه پسرانه هیئت امنایی شهید دستغیب 1 : خیابان قباد – کوچه دوم شرقی
  • دبستان پسرانه غیردولتی ره پویان 1 : بلوار تهرانسر – بالاتر از میدان کمال المک (فلکه) – کوچه نیلگون – کوچه سعادت 2 – پلاک 4
  • دبستان پسرانه غیردولتی ولی عصر (عج) : بلوار یاس – خیابان فجر – پلاک 3
  • دبستان پسرانه غیر دولتی دانشمندان فردا : بلوار تهرانسر – خیابان ششم – پلاک 13
  • دبیرستان پسرانه غیردولتی ولی عصر (عج) : بلوار یاس – خیابان فجر – پلاک 3
  • دبیرستان پسرانه غیردولتی ندای اندیشه : بلوار تهرانسر – میدان کمال الملک (فلکه) – خیابان دمیرچیلو (دوم) – پلاک 7
  • دبیرستان پسرانه غیردولتی صبا : بلوار تهرانسر – انتهای خیابان نهم
  • دبیرستان پسرانه غیردولتی مفید تهران : بلوار تهرانسر – خیابان هجدهم – پلاک 7
  • دبستان دخترانه غیردولتی طراوات : بلوار تهرانسر – خیابان گیتی نما (چهاردهم) – پلاک 49
  • دبستان دخترانه غیردولتی دانش : خیابان نفت جنوبی – مابین کوچه صالحی (36) و کوچه سی و هشتم
  • مدرسه دخترانه غیردولتی طراوت : بلوار تهرانسر – خیابان مرادیان (بیست و یکم) – پلاک 3
  • مدرسه دخترانه غیردولتی ره پویان علم : بلوار تهرانسر – خیابان نهم – پلاک 3
  • دبیرستان دخترانه غیردولتی دانش : خیابان نفت جنوبی – مابین کوچه صالحی (36) و کوچه سی و هشتم
  • دبیرستان دخترانه غیردولتی شهدای کارگر : بلوار تهرانسر – خیابان گلناز – مابین کوچه سرابی (41) و کوچه چهل و سوم
  • دبیرستان دخترانه غیردولتی نشانه مهر : بلوار تهرانسر – خیابان اسدی (بیست و دوم) – پلاک 40
  • دبیرستان دخترانه غیردولتی ره پویان علم : بلوار تهرانسر – خیابان واحدی (دهم) – پلاک 33
  • دبیرستان پسرانه راه دور غیردولتی امید : بلوار تهرانسر – میدان کمال الملک (فلکه) – خیابان دمیرچیلو (دوم) – پلاک 32
  • هنرستان کارودانش پسرانه غیردولتی امید : بلوار تهرانسر – میدان کمال الملک (فلکه) – خیابان دمیرچیلو (دوم) – پلاک 32
  • هنرستان کارودانش دخترانه راه دور غیردولتی تسنیم : بلوار لاله – پلاک 242
  • هنرستان بازرگانی و حرفه ای دخترانه غیردولتی خوارزمی نوین 2 : بلوار شاهد غربی – چهارراه صدف

————————————————————————————————————–
یکی از شیوه های ساخت سازه، جوشکاری است. هدف نهایی جوشکاری اتصال دائمی بین مواد است. فلز،سرامیک،کامپوزیت،پلیمروامثال اینهابااستفاده ازجوشکاری بهم وصل میشوند.این کار معمولا با حرارت دادن به ماده و سپس سرد شدن آن انجام می شود. اینگونه در نقطه تلاقی دو وسیله که قرار است به هم متصل شوند جوش ایجاد می گردد. البته جوشکاری ممکن است در دمای کمتری نیز انجام شود.

جوشکار سیار در انجام جوشکاری معمولا افزون بر اینکه فلز پایه را ذوب میکند؛ از یک مایع پر کننده محل اتصال نیز استفاده می کند. در واقع برای انجام این کار حوضچه­ای از مواد مذاب در محل اتصال تشکیل میدهد؛ این حوضچه سبب می شود هنگامی که دما کاهش یافت، اتصال محکمی به وجود بیاید. برای تولید جوش در برخی مواقع ممکن است که فشار در کنار گرما کاربرد داشته باشد. یک جوشکار سیار ماهر هرگز فراموش نمی کند که برای جلوگیری از آلودگی و اکسید فلز به محافظ نیاز دارد.

معمولا حرارت مورد نیاز در جوشکاری از منابع خاص و متنوعی تامین می شود. برخی از این موارد: لیزر، شعله گاز، قوس الکتریکی، اصطکاک، امواج فراصوت و پرتوی الکترون هستند. خوب است بدانید که در واقع قوس الکتریکی خالی کردن بار الکتریکی در هوا یا محیط های نارساناست. روش کار اینگونه است که جریان الکتریکی دو رسانا که غیر مستقیم باهم ارتباط دارند توسط هوا منتقل میشود. البته لازم به ذکر است که بگوییم این قوس به عوامل متعددی بستگی دارد: مثلا به هدایت الکتریکی محیط، ولتاژ و فاصله موجود بین اجسام رساناو عواملی مانند اینها.

جالب است بدانید که جوشکاری در مکان های مختلف انجام میشود. جوشکاری در هوای آزاد که امری رایج و طبیعی است؛ اما جوشکاری در خارج از اتمسفر زمین و زیر آب نیز صورت میگیرد.

 

خدماتی که یک جوشکار سیار میتواند ارائه بدهد چیست؟

جوشکار سیار معمولا تمام خدمات مربوط به جوشکاری را ارائه میکند. مهارت جوشکار سیاربا توجه به تجربه آن متفاوت است. یک جوشکار ماهر میتواند انواع ریزه کاری­ها و خرده کاری­های مربوطه را به خوبی انجام دهد. برشکاری انواع آهن و پروفیل نیز توسط جوشکار انجام میشود. معمولا محافظ های آهنی در و پنجره ها به جوشکاری نیاز پیدا میکنند؛ بدیهی است که برای تعمیر آنها حتما به یک جوشکار سیار ماهر نیاز داریم. جوشکار خدماتی از قبیل تعمیر و یا تعویض لولای در و پنجره را نیز انجام میدهد.

 

جوشکاری

معمولا جلو درب خانه ها جوی آب وجود دارد. برای بردن ماشین یا ویلچر بر روی پیاده رو یا داخل پارکینگ به پل نیاز داریم. جالب است بدانید که پل پارکینگ بر روی جوی آب نیز توسط جوشکار انجام می شود. امروزه در منازل و مکان هایی که نیاز به جداکننده فضا دارند آکاردئون استفاده می شود. نصب درب آکاردئونی نیز توسط جوشکار سیار انجام می شود. به طور کلی دایره وظایف و خدمات یک جوشکار سیار بسیار گسترده است. برای هر پروژه ای که نیاز به جوشکاری و اتصال داشته باشد میتوان به جوشکار مراجعه کرد. بعضی اوقات سیار بودن جوشکار امری مهم و ضروری به شمار می آید چرا که نمی شود مورد جوشکاری را به مغازه برد.

آلاچیق های فلزی کوچک و بزرگ که در پارک ها و پشت بام ها و حیاط خانه ها وجود دارد؛ توسط جوشکار ساخته می شود. در واقع قطعه های مختلف آلاچیق در همان مکان به یکدیگر جوش می خورد و محکم می شود. امروزه بسیاری از افراد سقف حیاط و یا پارکینگ را با پلی کربنات می پوشانند. ساخت این پوشش سقف حیاط و تراس و امثال اینها نیز توسط جوشکار سیارانجام می شود. بدون کمک گرفتن از جوشکار سیار ماهر و با تجربه تمام این کار ها لنگ می مانند. برای هرچیزی که در آن آهن به کار رفته و اکنون دچار مشکل شده است حضور جوشکار ضروری است.

جوشکار سیار ماهر:

در هر امری اصلی ترین و اساسی ترین چیز وجود مهارت است. دانش بدون مهارت در عمل اصلا کاربردی ندارد. نیاز است که یک جوشکار سیارخوب به تقویت مهارت و توانایی هایش بپردازد. امروزه در مکان های مختلف استفاده های متعددی از جوشکار خوب می شود. اگر شما مهارت خاصی را در جوشکاری خود تقویت کنید قطعا بازار پر رونقی خواهید داشت.

یک نمونه ساده و معمولی که برای شکل گرفتن آن به جوشکار نیاز است ساخت راه پله­های فلزی است. اینگونه که برخی نیاز دارند از حیاط به پشت بام راه پله­ای قرار بدهند تا به آسانی به آن دسترسی پیدا کنند. جوشکار سیار با توجه به خواسته شما اقدام به ساخت راه پله فلزی بی نقص می کند. ابعاد و اندازه پله ها و ارتفاع آن ها همه به عهده فرد سفارش دهنده است.

 

همیشه بر لبه دیوارهای منزل و یا استخرها نرده نصب می­شود. این نرده ها در جهت حفظ امنیت و کاهش خطر تعبیه می­شوند. استحکام میله­های آهنی موضوعی ثابت شده است اما جوشکاری منظم آن نیز امری مهم و حیاتی  است. همانطور که مشاهده می­کنید اطراف هر خانه و مکانی با آهن های مختلف پوشیده شده است. این نشان می­دهد که دیر یا زود به یک جوشکار سیار ماهر نیاز پیدا خواهیم کرد. حتی جک شکسته شده پارکینگ با استفاده از جوشکاری تعمیر می­شود.

وسایل مخصوص جوشکاری را خود جوشکار می­آورد و مشکل شما را در اندک زمانی حل می­کند. گاه مشکلی ایجاد می­شود که باید هرچه سریع تر به فکر رفع آن باشیم و به متخصص مراجعه کنیم. جوشکار برای آهن مانند دکتر برای بیمار است. با تفاوت در این که جوشکار در همان لحظه حال بیمار خود را به طور کامل خوب می­کند. گاه تنها کاری که نیاز است انجام دهیم اعتماد به یک جوشکار فرز و ماهر است.

روش های جوشکاری:

قبل از هر چیز باید بگوییمکهجوشکاریشغلخطرناکیاست.به صورتی کهممکناستسببسوختگی،آسیبهایچشمیومواردیازاینقبیلشود. پسنیازاستکهمحافظتدرمقابلاستنشاقگازهایسمیودودبهخوبیانجامشود. قبلازانجامهرکاری رعایتایمنیمهمتریننکتهاست. در ادامه به انواع روش هایی که یک جوشکار سیار از آنها استفاده می کند می پردازیم.

جوشکاری با اشعه الکترونی:الکترون ها در این روش با ولتاژ زیاد شتاب داده می شوند. از این الکترونها به عنوان باریکه متمرکز برای تامین منبع حرارتی جوشکاری یاد می شود. در این پرتو چگالی بالا است. باریک بودن منطقه تف دیده سبب می شود که جوشی با کیفیت بالا در آخر حاصل شود. جالب است بدانید که از این روش به عنوان یکی از اولین روش ها برای ساخت بدنه جنگنده ها استفاده شد.

 

جوشکاری با گاز:برای ذوب فلز در این روش به استفاده از انرژی مکانیکی رو می آوریم. روش کار این گونه است که یکی از قطعه ها با سرعت در حال دوران می باشد؛ اما قطعه دومی هم نیز وجود دارد که ثابت نگه داشته می شود. قطعه ای که دورانی میچرخد با قطعه ثابت تماس برقرار می کند. در نتیجه برخورد این دو، اصطکاک تولید می شود و این اصطکاک سبب ایجاد حرارت می شود. کم کم محل تماس دو قطعه در اثر این حرارت ذوب می شود. در آخر لبه هایی که تحت فشار قرار دارند با حرارت در هم له می شوند. بابکارگیریاصطکاکوگرمایتولیدیتوسطآن،جوشساختهمیشود. این سبک از جوشکاری در دسته فرایند های جوشکاری جامد قرار می گیرد.

جوشکار سیار در این سبک از جوشکاری لبه ها را ذوب نمی کند. اتفاقی که می افتد این است که لبه های تحت فشار، در همدیگر له می شوند. این عمل ممکن است با حرارت یا بی حرارت انجام شود.

صفر تا صد این کار:

معمولا قطعاتی که در صنعت تولید می شوند به صورت یکپارچه نیستند. این قطعات که از قسمت های مختلف تشکیل می شوند و به صورت های مختلف به یکدیگر متصل می شوند. جوشکاری در حیطه صنعت یکی از روش های وصل کردن ثابت است. با توجه به اینها کارکرد های تکنولوژیکی جوشکاری بسیار فراوان است. در کشور ایران سابقه جوشکاری بسیار گسترده است. بدیهی است که جوشکاری مانند هر شغل دیگری اصول خاص خود را دارد. جوشکار سیار با توجه به موقعیتی که در آن به جوشکاری می پردازد قوانین خاصی را رعایت می کند. امروزه قیمت آهن سیر صعودی را دنبال می کند و همین موضوع سبب اهمیت دادن به جوشکاری صحیح می شود. بدیهی است که اشتباه در ایجاد اتصالات سبب تخریب ماده اولیه می شود. از دست دادن ماده اولیه نیز هزینه های سنگینی را در پی دارد.

اتصالاتدائمیبهآندستهازاتصالاتگفتهمیشودکههیچگاهازهمجدانمیشوند. در واقع برای جدا کردن دو قطعه باید آن را ببریم و یا بشکنیم. مهم ترین نوع اتصال دائم همین جوشکاری است. پس اگر قصد اتصال دو قطعه را به صورت سفت و محکم به هم دارید حتما نیاز است که جوشکاری انجام دهید. وظیفه جوشکار سیار نیز برقرای اتصال دائمی بین دو قطعه مشخص شده از جنس خاص است.

 

کاربردهای جوشکاری و وظایف جوشکار سیار: 1- اتصال 2- بازسازی عیب های قطعه ها 3- بازسازی قطعاتی که مستهلک و فرسوده شده اند 4- ایجاد مواضع خاص البته با ویژگی های مد نظر مخاطب(بادامک، سوپاپ دود، دریچه سدها و…)

فرایند های جوشکاری

عمل اتصال جوشکاری به طور کلی با دو مکانیزم اصلی انجام می شود:

جوشکاری ذوبی و فرایند آن:

جوش دادن در این روش با منبع حرارتی انجام می شود. این منبع حرارتی می تواند قوس الکتریکی، شعله، لیزر، اشعه و… باشد. جوشکار سیار هنگامی که منبع حرارتی را حذف کند در آن قسمت ذوب شده، عمل انجماد و در نهایت اتصال صورت می گیرد. به منظم شدن مولکول ها و اتم ها در کنار هم انجماد می گویند. به این صورت کشش و چسبندگی خاصی بین اتم ها ایجاد می شود. بر اساس خواص مکانیکی جوش، جهت گیری اتم ها متفاوت یا یکسان خواهد بود. نکته بسیار مهم در این فرایند اتصال محکم دو تکه به یکدیگر است. جوشکار سیار هر چه در بکارگیری روش پیشرفته تر تلاش کند؛ منطقه کوچکتری ذوب می شود در نتیجه اتصال سریعتری برقرار می شود.

جوشکاریترمیتنوعدیگریازجوشکاریذوبیمیباشد. در اتصال ریل های راه آهن اکثرا جوشکاران از این روش استفاده می کنند. اگر علاقه مند به شناسایی این فرایند هستید حتما فیلم های مربوط به آن را ببینید.

جوشکاری غیر ذوبی و فرایند مربوط به آن:

عملاتصالدرجوشکاریغیرذوبیتوسطجوشکارسیاربااستفادهازفشاردادنوعوضکردنشکلورتمیگیرد.البته باید بدانید که این روش مخصوص فلزاتی نرم چون مس، آلومینیوم و نقره است؛ به دلیل نرمی این فلزات اتصال در دمای عادی نیز انجام می شود. بدیهی است که فلزات دیگر مانند فولاد را نمی توان در دمای عادی به حالت بخصوصی تبدیل کرد؛ یا حداقل می توان گفت که به راحتی چنین چیزی ممکن نیست. اما اگر روش انتخابی غیر ذوبی باشد، معمولا قطعه فولاد را تا 400 یا 500 درجه سانتی گراد گرم می کنند و سپس عمل اتصال را انجام می دهند. از جمله قدیمی ترین روش های جوشکاری میتوان از جوشکاری فورجی، پتکه ای و آهنگری یاد کرد.جوشکار سیار امروزه از روش های نوین برای کار استفاده می کند.

 

 

تجهیزات جوشکار سیار:

دستگاه جوش:در فرایند جوشکاری که توسط جوشکار سیار انجام می شود از چهار نوع مولد استفاده می شود. این چهار نوع مولد مربوط به دستگاه جوشکاری هستند؛ از مولد های رکتیفایر،ترانسفورماتور،دیناموموتورجوش در این فرایند استفاده می شود. جریان این آمپر در محدوده ای بین 50 تا 300 آمپر قرار دارد. در برخی مواقع خاص و یا در مواقعی که الکترودها خیلی باریک هستند به دستگاهی زیر 50 آمپر نیاز داریم. توجه به سیکل تناوب که در کاتالوگ دستگاه است نیز نکته مهمی به شمار می رود.

ابزار و وسایل کمکی:وسایل کمکی برای جوشکار سیار اهمیت دارند. وسایلی مثل برس، ماسک، پیشبند، انبر، کابل، گیره و امثال این موارد. در واقع ماسک شیشه تاری است که در جهت جلوگیری از آسیب رسانی امواج مضر به چشم استفاده می شود. خوب است بدانید که درجه تاری ماسک با توجه به موقعیت و نوع آمپر تغییر می کند. این درجه تاری به صورت نمره بیان می گردد.

الکترود:به طور کلی الکترودها دارای دو بخش هستند. بخش اول پوشش است که معمولا از مواد سرامیکی تشکیل شده است و بخش دوم هسته است که اغلب فلزی است. این الکترود ها که جوشکار سیار از آن ها استفاده می کند بر اساس نوع پوشش به چند دسته تقسیم می شوند. این تقسیم بندی شامل اکترودهای روتیل قلیایی، اسیدی، روتیلی، سلولزی و قلیایی می شود.

 

خیابان بلوار محله حوالی نزدیک جوشکاری آهنگری خدمات با تجربه ماهر حرفه ای استاد بزرگراه اتوبان میدان فلکه اول دوم سوم چهارم پنجم ششم یک دو سه چهار پنج شش فاز شماره تماس تلفن موبایل

 

, , , , , , , , ,

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button